Soustředění v Holandsku a poděkování královéhradeckému kraji

30.08.2015 17:05

Nejprve bychom chtěli poděkovat Královéhradeckému kraji, protože díky jeho podpoře,jsme získali nové dresy. Takže i touto cestou děkujeme!

 

Teď tedy samotné shrnutí

Soustředění bylo v termínu 15-23.8.2015 ve městečku Bennekom, kde sídlí klub DVO,v jehož prostorách jsme trénovali a nakonec i byli ubytovaní.

V sobotu po prvním ranním výběhu následoval první dopolední trénink s Edwinem Baumanem. Bylo to takové poznávání, co už naši žáci zvládají a co je ještě problém. Odpoledne jsme měli další dva tréninky a menší posilování.

A takto to probíhalo až do středy, kdy nás čekal první dvojzápas s týmem Ckv Reehorst’45. Nevěděli jsme, co od tohoto týmu můžeme očekávat. Ze začátku jsme byli trochu nervózní, ale zjistili jsme, že naprosto zbytečně a zápasy jsme si užili. První zápas jsme vyhráli 12:1 a druhý 8:2.

Čtvrteční dopoledne a odpoledne probíhalo klasicky a v podvečer nás čekal zápas s domácím týmem mladších žáků. Tento zápas jsme vyhráli 8:3 a poté se vytvořili dva smíšené týmy. Takže jsme si mohli vyzkoušet, jaké je to hrát s holandskými hráči, když průměrně o 2 roky mladšími. Bylo to zábavné a užili jsme si to.

V pátek byly opět tréninky a večer jsme se utkali s dívčím týmem. Byli jsme překvapeni, ale nevadilo nám to. Aspoň jsme si vyzkoušeli něco nového. Tento zápas jsme také vyhráli 9:6. Po zápase za námi přišli místním hráči, kteří tam během zápasu trénovali, jestli si s námi také můžou zahrát. To jsme nemohli odmítnout! Tento zápas byl pro mě osobně lepší, protože hráči byli na lepší úrovni, takže to bylo kromě vtípků i o sbírání zkušeností.

Poslední den jsme absolvovali jen ranní výběh a po snídani jsme se přesunuli do Puttenu,kde nás čekal poslední zápas s týmem Kv de Meeuwen. To už byli hráči na „trošku“ jiné úrovni a tak jsme prohráli vysoko 1:14. Prostě pořád je co zlepšovat!
Odpoledne jsme se vrátili zpět do Bennekomu  a koukli se na zápasy domácího DVO s DOS’46 Nijeveen. Na některé akce jsme koukali s otevřenou pusou a myslím si, že to byla dobrá motivace do dalších tréninků.

Z Bennekomu jsme odjížděli kolem 8 .hodiny a v neděli jsme všichni v pořádku dojeli do ČR.

Myslím si, že se nikomu z Holandska moc nechtělo, protože to bylo vážně super a i přes prvotní zmatky s odjezdem jsme to všechno zvládli :)